Tinichigerie si Vopsitorie

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre

Adânciți-vă în arta restaurării auto și obțineți rezultate profesionale cu gama noastră extinsă de produse pentru tinichigerie și vopsitorie auto. Această categorie principală cuprinde o selecție variată de subcategorii, fiecare oferind instrumente și materiale specializate pentru a vă ajuta să atingeți nivelul înalt de precizie și estetică în proiectele dvs.

Subcategorii Disponibile:

 1. Lac Auto:

  • Descoperiți game variate de lacuri auto pentru a reda strălucirea și intensitatea culorilor originale ale mașinii.
 2. Diluant și Degresant:

  • Pregătiți suprafețele pentru vopsire cu diluante și degresanți special formulați, care asigură o aderență perfectă a vopselei și îndepărtează eficient reziduurile de grăsime.
 3. Primer Auto:

  • Aplicați primere auto de înaltă calitate pentru a crea o bază uniformă și pentru a asigura aderența optimă a vopselei pe suprafețele de metal sau plastice.
 4. Aditivi:

  • Perfecționați caracteristicile lacului auto cu aditivi specializați, cum ar fi aditivii pentru uscare rapidă sau pentru obținerea unor finisaje unice.
 5. Chit Auto:

  • Reparați imperfecțiunile și găurile în caroserie cu chituri auto de înaltă performanță, care oferă rezultate durabile și finisaje netede.
 6. Soluții pentru Vopsire:

  • Găsiți soluții pentru vopsire, cum ar fi soluțiile pentru retuș sau cele pentru vopsirea la rece, pentru a vă facilita proiectele de vopsitorie auto.
 7. Consumabile de Vopsire:

  • Explorați consumabilele necesare pentru procesul de vopsire, inclusiv cupe de amestecare, filtre de vopsitorie și alte accesorii esențiale.
 8. Pistoale de Vopsit și Accesorii:

  • Selectați dintre pistoalele de vopsit profesionale și accesorii pentru a aplica vopseaua cu precizie și pentru a obține un finisaj impecabil.

Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat sau un entuziast auto dedicat, aceste subcategorii vă pun la dispoziție resursele necesare pentru a aduce mașina dvs. la nivelul dorit de estetică și performanță. Descoperiți calitatea în fiecare etapă a procesului de tinichigerie și vopsitorie auto cu produsele noastre premium.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!