Detailing exterior

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre
Detailing exterior - Pasta polish 3D Speed
-17%

Pasta polish 3D Speed

60,00 RON de la 50,00 RON
Detailing exterior - Pasta polish 3D One
-14%

Pasta polish 3D One

70,00 RON de la 60,00 RON
Descoperiți o gamă completă de produse specializate în detailing auto exterior, create pentru a transforma mașina dvs. într-o bijuterie pe patru roți. Fie că sunteți un pasionat al mașinilor sau pur și simplu vă pasă de aspectul și starea vehiculului dvs., această categorie vă oferă instrumentele esențiale pentru a vă menține caroseria strălucitoare și protejată împotriva elementelor naturii.
 

Produse Disponibile în Această Categorie:

 1. Șampoane și Soluții de Prewash:

  • Curățați mașina de impurități și murdărie înainte de spălare, folosind șampoane și soluții prewash care pregătesc eficient suprafața pentru detaliile ulterioare.
 2. Ceară și Sealant de Înaltă Performanță:

  • Descoperiți gamele noastre de ceară și sealant care oferă o protecție excelentă împotriva factorilor de mediu, incluzând razele UV, ploaia acidă și contaminanții atmosferici.
 3. Paste de Polish și Compusi Avansati:

  • Îndepărtați zgârieturile adanci sau fine și micile imperfecțiuni ale vopselei cu paste avansate de polish și compuși specializați pentru a reda strălucirea originală.
 4. Produse pentru Decontaminare:

  • Decontaminați jantele sau suprafața caroseriei cu produsele noastre eficiente dar sigure.
 5. Curățitor de Geamuri și Oglinzi:

  • Asigurați-vă o vizibilitate clară cu curățitori special formulați pentru geamuri și oglinzi, care elimină eficient urmele și depunerile de praf.
 6. Spray-uri de Detaliere Rapidă și Refresh:

  • Pentru a menține un aspect proaspăt între detaliile complete, utilizați spray-uri de detaliere rapidă și soluții de refresh care aduc strălucire și vitalitate exteriorului mașinii.

Indiferent dacă doriți să aduceți la viață vopseaua mașinii, să eliminați zgârieturile sau să oferiți o protecție suplimentară, vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele estetice și de întreținere. Descoperiți calitatea produselor noastre de top.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!